Dietele, exercițiile fizice sau produsele de slăbit nu aduc rezultate? Timpul tău este prețios, la fel ca și bunăstarea ta!

 

Îți dorești un corp de invidiat fără a depune prea mult efort și care sa aducă rezultate remarcabile? Atunci ești în locul potrivit!

 

Îți vom prezenta un procedeu nou de reducere a grăsimilor excesive , și anume criolipoliza!

 

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație am adus la noi în clinică un nou dispozitiv care face posibilă reducerea neinvazivă a grăsimii, Cryomed Shape & Sculpt 4 Manipuli.

 

Nu te-am făcut curios încă? Citește în continuare !

 

Ce este criolipoliza ?

Criolipoliza constă într-un proces de înghețare a depozitelor de grăsimi, timp în care, celulele adipoase sunt dizolvate ireversibil .

 

Cu ajutorul aplicatoarelor de tratament , „zonele cu probleme” sunt aspirate de un vid . Plăcile de răcire sunt atașate pe partea laterala a aplicatorului, fiind răcite la o temperatura de -5°C.

 

Astfel , prin răcire, celulele adipoase sunt eliminate prin sistemul limfatic. Țesutul și pielea nu vor fi afectate datorita unei membrane antifreeze care protejează pielea!

 

Dar asta nu este tot! Criolipoliza are multe avantaje care te vor încânta!

 

Avantajele criolipolizei:

Nu necesită intervenție chirurgicala ;
Efecte secundare reduse, chiar minime ;
Imediat după tratament poți reveni la viața de zi cu zi;
Eficiența de lungă durată ;
Reducere direcționată și eficienta a grăsimilor ;
Tratament nedureros.

Fascinant, nu-i așa? Iată ce ar mai trebui să știi despre procedeul de criolipoliză!

Recomandări:

Tratamentul este recomandat pentru zonele în care grăsimea este rezistentă dietelor și exercițiilor fizice .Procedurile vor avea loc de trei ori timp de trei luni, iar acestea nu trebuie întrerupte decât în cazuri extreme, altfel procesul nu își va face efectul . După cele trei luni, va exista o pauză de 6 luni, deoarece corpul elimina treptat grăsimea prin drenajul limfatic.

Imediat după tratament îți poți relua activitățile de zi cu zi, cu excepția efortului fizic intens timp de 24 de ore, expunerea la soare, mersul la plajă și la saună pentru o săptămână!

Îți dorești un corp bine tonifiat, poate chiar să pierzi câteva kilograme in plus, de care nu reușești să scapi sub nici o forma?

Oricare ar fi alegerea ta, tratamentul de criolipoliză este soluția!