Îngrijirea tenului în anotimpul rece

Îngrijirea tenului în anotimpul rece

Principalul efect al sezonului rece asupra pielii este uscarea acesteia şi poate să varieze ca manifestări de la descuamare excesivă, aspect tern, lipsă de elasticitate, senzaţie inconfortabilă de asprime la atingerea zonei până la apariţia senzaţiei de mâncărime, înroşire sau chiar fisurare.Îngrijirea tenului în anotimpul recePetele pigmentare şi deshidratarea sunt doar câteva dintre efectele negative pe care vara le are asupra tenului tău. Lista continuă cu stresul oxidativ şi daunele create de razele UVA şi UVB. Rezultatul? Îmbătrânirea prematură, însoţită de aspectul tern, încărcat al pielii. Aşadar, în sezonul rece ar trebui să-ţi răsfeti serios pielea şi să-i acorzi atenţia cuvenită.

În primul rând, pielea are nevoie de un plus de ajutor pentru regenerarea celulară, iar din cauza expunerii excesive la soare, tenul tău acumulează celule moarte pe parcursul verii, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fi rămas cu restanţe la capitolul exfoliere. Peelingurile chimice sunt cele mai recomandate, pentru că te scapă de celulele moarte eficient şi blând, spre deosebire de scruburile mult prea abrazive.Îngrijirea tenului în anotimpul receDe asemenea, antioxidanţii contribuie la menţinerea aspectului sănătos al pielii. Ei luptă împotriva radicalilor liberi, a poluării sau stresului oxidativ, împiedicându-i să creeze leziuni mici la nivel cutantat.

O rutină de îngrijire bogată în antioxidanţi te va ajuta să diminuezi efectele radicalilor liberi, care ţi-au afectat pielea pe tot parcursul verii. Se recomandă serumuri cu conţinut crescut de vitamina C, vitamina E şi ceai verde.

Iarna e momentul optim să înlocuieşti texturile lejere cu cele bogate şi emoliente, care conţin ingredientele nutritive de care tenul tău duce lipsă acum. Glicerina, ceramidele sau acidul hialuronic sunt doar câteva dintre ingredientele utile în acest sens.Îngrijirea tenului în anotimpul receFaptul că soarele nu mai străluceşte la fel de puternic nu înseamnă că razele UV nu-ţi afectează în continuare pielea. Şi în sezonul rece ai nevoie de protecţie solară, care te protejează şi de poluare.

Dacă vrei să apelezi la proceduri de îngrijire a tenului pe timp de iarnă pentru a preveni uscarea și deshidratarea, la JO&JULZZ Clinique oferim proceduri non-invazive, în funcţie de nevoile tale:

Skin needling sau microneedling este o terapie care îmbunătăţeşte semnificativ textura pielii, acţionând asupra ridurilor fine, cicatricilor post acnee şi daunelor provocate de soare. De asemenea, creşte dramatic absorbţia cocktailurilor de vitamine, antioxidanţi şi acid hialuronic folosite în timpul procedurii.Îngrijirea tenului în anotimpul receSkin Tech este o tehnologie uimitoare care îmbină în acelaşi timp 3 terapii puternice (fototerapia, galvanoterapia şi infraroşiile) pentru a obţine, într-un tratament scurt de 20 de minute, cele mai bune rezultate posibile. Skin Tech curaţă tenul, îl face luminos şi radios, estompează petele pigmentare şi reduce liniile fine.Microdermabraziunea este un procedeu de exfoliere a pielii, care îndepărtează celulele moarte. Microdermabraziunea îmbunătăţește fluxul sanguin de la nivelul zonei tratate. Acest lucru înseamnă că în acea regiune va ajunge mai mult sânge încărcat cu oxigen și substanţe nutritive. Astfel, pielea își recapătă strălucirea și elasticitatea. Îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, precum și eliminarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii permit absorbţia produselor de îngrijire cu până la 50% mai rapid.Even Skin Glow este cunoscut şi sub numele de bbglow. Acest tratament îmbunătăţeşte aspectul pielii și te ajută să obţii un ten radiant şi strălucitor. Serumurile folosite conţin ingrediente active, cum ar fi pantenolul și acidul hialuronic, iar extractele din arborele de mătase persan contracarează pielea obosită. Cu ajutorul lor, cearcanele, porii măriți și hiperpigmentarea pot fi vizibil diminuate. Pe parcursul mai multor terapii, pielea este intens hidratată cu aceste ingrediente şi capătă un aspect uniform.Plasma fibroblast este o procedură de rejuvenare facială oferită ca şi alternativă liftingului non chirugical, pentru a strânge și îmbunătăți aspectul pielii. Această terapie este destul de nouă în aria tratamentelor faciale și cosmetice.

Ce este terapia cu fibroblaste plasmatice?

Terapia cu fibroblaste plasmatice vizează fibroblastele. Acestea sunt celule producătoare de colagen și proteine din dermă, stratul de piele de sub stratul exterior al pielii. Fibroblastele joacă un rol important în a ajuta rănile pielii să se vindece, precum și in menţinerea fermităţii și elasticităţii pielii. Terapia cu fibroblaste plasmatice utilizează un dispozitiv asemănător unui stilou care eliberează un curent electric de înaltă frecvenţă în zone mici ale pielii. Vârful plasmei nu atinge direct pielea, ci eliberează un curent ţintit chiar deasupra pielii. Curentul fierbinte creează micro-leziuni în stratul pielii.

Tratamentul cu plasma pen încurajează regenerarea ţesuturilor, stimulează activitatea fibroblastică si determină strângerea ţesutului.

Îmbină utilul cu plăcutul şi vino la JO&JULZZ Clinique pentru a-i oferi tenului tău îngrijirea de care are nevoie!