Termeni si conditii de utilizare a website-ului

Bine ați venit pe website-ul oficial al https://www.jo-julzz-clinique.ro/.
Vă rugăm să citiți cu mare atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de mai jos înainte de a utiliza website-ul nostru.

SITE

Acest website este proprietatea JAHVE CLINIQUE S.R.L. , companie înregistrată in România la Registrul Comertului cu nr. J13/2059/2019, având CUI 41184512 și cu sediul social în România. Conținutul publicat al acestui website este proprietatea JAHVE CLINIQUE, care își rezervă, de asemenea, și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

ACCEPTARE TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și următoarele condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: https://www.jo-julzz-clinique.ro/. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest Site în nici un fel. Vârsta minimă de utilizare a acestui website este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România. Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.
Nu declarăm și nu garantăm:
– Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website
– Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi
– Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavostra
– Că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

SERVICII

JAHVE CLINIQUE vă pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilitati pentru diferite servicii de infrumusetare si va permite sa efectuati programarea dorita.
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din site având posibilitatea de a efectua programari direct pe site, cât și plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plăți on-line.
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informatii privind ofertele și serviciile de infrumusetare. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisă.
Imediat dupa confirmarea platii serviciilor noastre,prin intermediul tranzactiilor online Secure Payments Netopia veti fi programata pentru serviciul achizitionat sau dupa caz, veti intra in posesia voucherului, daca este vorba despre un gift voucher. Toate serviciile noastre se realizeaza cu programare in prealabil.
In cazul in care doriti anularea serviciilor/voucherelor cumparate pe site-ul nostru, veti primi banii inapoi in termen de maxim 30 de zile.

INFORMATII PUBLICATE IN WEBSITE

JAHVE CLINIQUE SRL oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm notați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând. Este necesar să verificați că informațiile apărute pe site sunt de actualitate.
SC JAHVE CLINIQUE SRL nu garantează că informația de pe site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.
Informațiile și fotografiile din prezentarea serviciilor au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale,ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la serviciile noastre. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori.
Firma își rezervă dreptul de a face modificări la orarul de programari si la preturile serviciilor prezentate fără un avertisment prealabil.
Informațiile personale sunt puse la dispoziția site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii și sunt protejate în condițiile legii. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a firmei și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții , concursuri sau orice alte actiuni editoriale și de marketing desfașurate în viitor de către https://www.jo-julzz-clinique.ro/.

CONDIȚIILE FURNIZORILOR DE SERVICII

Orice programare efectuată pe Site va fi considerată drept intenția utilizatorului de a achizitiona un anumit produs sau serviciu de infrumusetare . Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veti primi un e-mail de confirmare de la SC JAHVE CLINIQUE SRL si va intra în vigoare acest contract. Toate produsele si serviciile publicate pe Site sunt in funcție de disponibilitatea lor.
La momentul navigării dvs. in Site, veti putea observa referiri către diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu SC JAHVE CLINIQUE SRL pentru detalii complete.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse.

ANULARI / MODIFICARI

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat, este responsabilitatea dvs. de a informa online, în scris sau telefonic SC JAHVE CLINIQUE SRL despre intențiile dvs. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifica anumite programari sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.
SC JAHVE CLINIQUE SRL acceptă toate formele de cereri scrise deoarece nu pot anula / modifica o programare înainte de a primi cererea dvs. fermă. Puteți anula programarea dvs. prin intermediul site-ului.
În eventualitatea modificării unei programari (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), SC JAHVE CLINIQUE SRL își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această actiune.

PLATA

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
În funcție de serviciul dorit, la momentul programarii vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul JAHVE CLINIQUE.
Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute și prezentate detaliat pe site.
SC JAHVE CLINIQUE SRL își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor prin cărțile de credit. În acest caz veți fi informat despre comisioanele aplicabile. SC JAHVE CLINIQUE SRL își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge back. Dacă serviciul dvs. este platit cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervăm dreptul de a cere o autorizație scrisă din partea acelei persoane.
În cazul în care emitentul cărții dvs. de credit o cere, SC JAHVE CLINIQUE SRL își rezervă dreptul de a trimite informatiile programarii la adresa dvs. declarată la momentul emiterii cărtii de credit. Informația eronată despre această adresă se poate reflecta în anularea programarii. Vă rugăm să vă asigurați că detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont. În plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cartii dvs. de credit, înainte de a emite programarea, ne rezervăm dreptul de a efectua verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. și o copie a cartii de credit, precum și un extras de cont recent.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

La solicitarea explicita a utilizatorului adresată la adresa de email [[adresa_email]], firma se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. JAHVE CLINIQUE se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare. Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website (incluzând, fără limitare, mărcile comerciale, imaginile și siglele) sunt proprietatea JAHVE CLINIQUE SRL. Nu dobândiți niciun drept asupra conținutului acestui website cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu termenii și condițiile.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin prezenta, utilizatorul este de acord să respecte urmatoarele obligații incluzând dar fără a se limita:
– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs.
– aveti vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice
– garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs.
– neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de programari false sau frauduloase.
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

JAHVE CLINIQUE SRL nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.
Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu acești termeni și puteți imprima și/sau descărca informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.
Nu aveți permisiunea:
• de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil;
• de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici sau de a utiliza acest website în scopuri ilegale;
• de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website sau de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website.
În condițiile în care încălcați acești termeni sau politica noastră privind protecția datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastră la acest website.

LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI

Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate.
Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului. Dumneavoastră veți accesa, descărca, naviga și utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastră, fără a antrena nicio răspundere din partea noastră.
JAHVE CLINIQUE SRL nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legatură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.
Conținutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informațiile furnizate de firma noastra . Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

INTERZICEREA ACCESULUI

JAHVE CLINIQUE SRL își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

RESPONSABILITATEA JAHVE CLINIQUE SRL

JAHVE CLINIQUE SRL nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau a serviciilor rezervate și achiziționate de pe website.
JAHVE CLINIQUE SRL este responsabilă doar pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăși tariful total al serviciilor achiziționate (exceptând cazurile de deces a căror valoare nu are limită).

FORȚĂ MAJORĂ

JAHVE CLINIQUE SRL nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de fortă majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta JAHVE CLINIQUE SRL.

MODIFICĂRI ASUPRA SITE-ULUI

SC JAHVE CLINIQUE SRL își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, , baza de date, precum și alte caracteristici. JAHVE CLINIQUE SRL poate de asemenea modifica și acesti termeni și condiții la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă, fiind obligația utilizatorului să revizuiască aceasta politică anterior plasării unei comenzi în site.

CONFIDENȚIALITATE

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de catre SC JAHVE CLINIQUE SRL sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate a firmei SC JAHVE CLINIQUE SRL care se regăsește pe website.
Dacă aveti întrebări în legatură cu politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris la adresele menționate în pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de JAHVE CLINIQUE exclusiv pentru îndeplinirea obligațiilor sale contractuale față de clienti, pentru emiterea facturilor si voucherelor. SC JAHVE CLINIQUE SRL nu divulgă altor terțe persoane datele personale în alte scopuri decât cele menționate.
Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 și a Directivei UE 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC JAHVE CLINIQUE SRL va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.
Conform legislatiei, dvs. beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor.
Trebuie să menționăm însă că ne este imposibil să procesăm rezervări care nu conțin aceste date obligatorii.

POLITICA DE SECURITATE

SC JAHVE CLINIQUE SRL se preocupa să ofere o protecție ridicată a datelor personale salvate pe sistemele propri. Rugăm utilizatorii să fie conștienți totuși că nici o informație transmisă via Internet nu este în totalitate sigură. Ar trebui, deci, să aveți grijă atunci când înregistrati date personale online. Noi luăm măsuri rezonabile pentru a vă asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim.
Vom dezvălui datele personale doar în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinși că este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritățile sau a proteja drepturile juridice ale SC JAHVE CLINIQUE SRL.

LEGEA GUVERNANTĂ

Acesti Termeni si Condiții reprezintă contractul între Utilizator și SC JAHVE CLINIQUE SRL și este guvernat de legile din România.

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.

Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: www.jo-julzz-clinique.ro

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Înțelegem importanţa confidențialităţii dvs. și că vă interesează modul în care informațiile dvs. sunt utilizate și partajate online. Respectăm și apreciem intimitatea tuturor celor care vizitează Site-ul jo-julzz-clinique.ro și vom colecta și utiliza informații numai în moduri care vă sunt utile și într-o manieră compatibilă cu drepturile și obligațiile noastre în conformitate cu legea.

Această Politică se aplică utilizării noastre a datelor colectate de noi în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului nostru. Citiți cu atenție această Politică de confidențialitate și asigurați-vă că o înțelegeți. Prin accesarea site-ului nostru acceptaţi prezenta Politică de confidențialitate. Dacă nu acceptați și nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, trebuie să vă opriți imediat din utilizarea Site-ului.

 1. Definiţii şi interpretări

În această politică, următorii termeni vor avea următoarele semnificații:

“GDPR” înseamnă Regulamentul General de Protecţie a Datelor Personale, ce a intrat în vigoare la 25 mai 2018 în ţările membre ale Uniunii Europene;

“Cookie” înseamnă un mic fișier text plasat pe computerul sau dispozitivul dvs. de către Site-ul nostru atunci când vizitați anumite părți ale site-ului nostru și / sau când utilizați anumite caracteristici ale site-ului. Detaliile cookie-urilor utilizate de site-ul nostru sunt prezentate în secțiunea 12 de mai jos;

“Site-ul nostru” înseamnă acest site, jo-julzz-clinique.ro, cu orice subdomeniu;

“Legea cookie-urilor” se referă la Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 1101 din 25/11/2004, modificată şi completată de Ordonanța de urgență nr. 13 din 24/04/2012.

“Noi / nouă / nostru” înseamnă Societatea Comercială JAHVE CLINIQUE S.R.L..

 1. Informaţii despre noi

Site-ul jo-julzz-clinique.ro este deţinut şi operat de SC JAHVE CLINIQUE S.R.L., înregistrată în România, având sediul social în Constanţa, Bd. Tomis nr. 221, Bloc TS11B, sc. A, ap. 1, jud. Constanța identificată prin CUI 41184512 şi  J13/2059/2019.

Persoana responsabilă cu protecţia datelor este Laura Ioana Munteanu, care poate fi contactată la adresa laura.munteanu@jo-julzz-clinique.ro.

 1. Scopul prezentei Politici

Această Politică de confidențialitate se aplică numai utilizării de către dvs. a Site-ului nostru. Nu se referă la niciun site care este legat de site-ul nostru (fie că furnizăm aceste link-uri, fie că sunt distribuite de alți utilizatori). Nu avem control asupra modului în care datele dvs. sunt colectate, stocate sau utilizate de alte site-uri web și vă sfătuim să verificați politicile de confidențialitate ale acestor site-uri înainte de a le furniza date.

 1. Ce date colectăm?

Unele date vor fi colectate automat de către site-ul nostru; pentru mai multe detalii, consultați secțiunea 12 privind utilizarea modulelor cookie. Alte date vor fi colectate numai dacă le trimiteți voluntar și vă exprimaţi consimţământul pentru utilizarea acestora în scopurile stabilite în secțiunea 5 (de exemplu, la cumpărarea unui produs). În funcție de utilizarea de către dvs. a site-ului nostru, este posibil să colectăm unele din sau toate datele următoare:

 • Numele şi prenumele;
 • Informaţii de contact precum adresa de email sau numărul de telefon;
 • Adresa IP (colectată automat şi anonimizată);
 • Tipul browserului şi versiunea (colectate automat);
 • Sistemul de operare (colectat automat);
 • O listă de URL-uri începând cu site-ul de pe care aţi ajuns pe site-ul nostru, activitatea pe site-ul nostru şi pagina de pe care plecaţi de pe site-ul nostru (colectate automat).
 1. Cum utilizăm datele colectate?

Toate datele cu caracter personal sunt stocate în siguranță în conformitate cu Regulamentul UE privind protecția generală a datelor (Regulamentul (UE) 2016/679) (GDPR). Pentru mai multe detalii privind securitatea, consultați secțiunea 6 de mai jos.

Utilizăm datele dvs. pentru a vă oferi cele mai bune produse și / sau servicii, incluzând:

 • Furnizarea şi gestiunea accesului la Site-ul nostru;
 • Personalizarea şi îmbunătăţirea experienţei pe Site-ul nostru;
 • Personalizarea produselor şi informaţiilor pe care vi le furnizăm;
 • Răspuns la comunicările pe care le iniţiaţi către noi;
 • Furnizarea de email-uri (de exemplu Newsletter, alerte etc) la care v-aţi abonat; vă veţi putea dezabona oricând folosind linkul “Dezabonare” din email;
 • Cercetări de piaţă;
 • Analiza modului în care Dvs. utilizaţi Site-ul nostru, în scopul îmbunătăţirii continue a experienţei vizitatorilor pe Site-ul nostru.

În unele cazuri, colectarea de date poate fi o cerință legală sau contractuală și nu vă vom putea livra produse sau servicii dacă nu avem consimțământul dvs. pentru ca noi să putem foloși aceste date.

Cu permisiunea dvs. și / sau în cazul în care acest lucru este permis de lege, este posibil să folosim datele dvs. în scopuri de marketing care pot include contactarea dvs. prin email şi / sau telefon pentru trimiterea de informații, știri și oferte cu privire la serviciile noastre. Cu toate acestea, nu vă vom trimite niciun fel de comunicare de marketing nesolicitată sau spam și vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja pe deplin drepturile și pentru a ne respecta obligațiile în temeiul Regulamentului General de Protecţie a Datelor Personale și Regulamentului privind confidențialitatea și comunicațiile electronice (Directiva CE) cu completările din 2004, 2011 și 2015.

Activitatea dvs. este monitorizată utilizând cookie-urile, după cum este detaliat mai jos în secțiunea 12. Puteți să vă controlați și să limitați datele utilizate în acest mod, ajustând setările de confidențialitate ale browserului dvs. web. Rețineți că nu controlăm activitățile acestor agenții de publicitate și nici informațiile pe care le colectează și le utilizează. Limitarea utilizării datelor dvs. în acest fel nu va elimina publicitatea, ci o va face mai puțin relevantă pentru interesele și activitățile dvs. pe site-ul nostru.

În conformitate cu Regulamentul General de Protecţie a Datelor Personale, ne vom asigura că datele dvs. personale sunt procesate în mod legal, corect și transparent, fără a vă afecta în mod negativ drepturile. Vom procesa datele dvs. personale numai dacă se aplică cel puțin unul din următoarele criterii:

 • v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor dvs. personale pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
 • prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care sunteți parte sau pentru a putea gestiona solicitările dvs. înainte de a încheia un contract;
 • prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși;
  și / sau
 • prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de o terță parte, cu excepția cazului în care aceste interese sunt înlăturate de drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate care necesită protecție a datelor cu caracter personal. Logarea automată a adresei IP de la care accesaţi site-ul va fi făcută pentru a ne proteja de eventualele activităţi informatice infracţionale.
 1. Cum şi unde stocăm datele?

Păstrăm datele dvs. atâta timp cât trebuie să le folosim așa cum este descris mai sus în secțiunea 5 și / sau pentru atâta timp cât avem permisiunea dvs. să le păstrăm. În orice caz, vom efectua o analiză anuală pentru a verifica dacă trebuie să mai păstrăm datele dvs. Datele dvs. vor fi șterse dacă nu mai avem nevoie de ele.

Datele dvs. vor fi stocate numai în Spațiul Economic European („SEE”) (SEE este format din toate statele membre ale UE, plus Norvegia, Islanda și Liechtenstein).

Securitatea datelor are o importanță deosebită pentru noi și pentru a vă proteja datele am stabilit proceduri fizice, electronice și organizaţionale adecvate pentru a proteja și securiza datele colectate prin Site-ul nostru.

Etapele pe care le luăm pentru a vă asigura și proteja datele dvs. includ:

 • Criptarea accesării Site-ului nostru prin certificat SSL
 • Stocarea criptată a datelor pe calculatoarele / serverele din Companie
 • Stocarea criptată a datelor pe serverele partenerilor (de exemplu, compania care oferă serviciul de găzduire a Site-ului nostru)

În ciuda măsurilor de securitate pe care le luăm, este important să rețineți că transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură și că vi se recomandă să luați măsurile de precauție adecvate atunci când transmiteți datele către noi prin intermediul internetului.

 1. Divulgăm datele Dvs. personale?

Putem compila statistici despre utilizarea site-ului nostru, inclusiv date despre trafic, modele de utilizare, numărul de utilizatori, vânzări și alte informații. Toate aceste date vor fi anonime și nu vor include informații personale de identificare. În niciun caz nu împărtășim informații personale de identificare cu terțe părți.

În anumite circumstanțe, putem fi obligați din punct de vedere legal să împărtășim anumite date deținute de noi, care pot include informațiile dvs. personale, de exemplu, în cazul în care suntem implicați în proceduri judiciare, unde respectăm cerințele legislației, o hotărâre judecătorească sau o autoritate guvernamentală. Nu vă solicităm niciun alt consimțământ pentru a vă permite să vă împărtășim datele în astfel de circumstanțe și vă vom respecta după cum este necesar cu orice solicitare obligatorie din punct de vedere legal care este făcută de noi.

 1. Care sunt drepturile dumneavoastră?

În condiţiile Regulamentului General de Protecţie a Datelor Personale, aveţi:

– dreptul la informare: aveţi dreptul de a fi informat asupra tuturor activităţilor de processare a datelor desfăşurate de Noi;

– dreptul de acces: aveţi dreptul de a obţine din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, are dreptul de acces la datele respective

– dreptul la rectificare: persoana vizată are dreptul de a obţine de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ţinându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, are dreptul de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare

– dreptul la ştergerea datelor: în situaţiile în care

 • datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor,
 • s-a retras consimţământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare,
 • persoana se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal,

persoana are dreptul de a obţine ștergerea datelor care o privesc, fără întârzieri nejustificate

– dreptul la restricţionarea prelucrării: Persoana vizată are dreptul la restricţionarea prelucrării în următoarele situaţii:

 • contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care permite operatorului să verifice exactitatea datelor;
 • prelucrarea este ilegală, iar persoana se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricţionarea utilizării lor;
 • nu mai este nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă;
 • persoana s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă interesele legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor persoanei

– dreptul la opoziţie: Persoana vizată are dreptul de a se opune, în orice moment, la prelucrarea datelor cu caracter personal. Operatorul va da curs cererii, cu excep ţia cazului în care prevalează interesele sale legitime sau în care scopul este constatarea, execitarea sau apărarea unui drept în instanţă. Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor în scop de marketing direct

– dreptul de a nu fi supusă unei decizii automate cu efect semnificativ: Nu are acest drept în cazul în care decizia:

 • este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date;
 • este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăţilor și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
 • are la bază consimţământul explicit al persoanei vizate

– dreptul la portabilitatea datelor: Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului, în cazul în care sunt îndeplinite cumulativ următoarele condi ţii:

 • prelucrarea se bazează pe consimţământ sau pe un contract și
 • prelucrarea este efectuată prin mijloace automate

– dreptul de a-şi retrage consimţământul acordat în orice moment şi în mod gratuit.

 1. Cum puteţi avea control asupra datelor dvs.?

Când trimiteți informații prin intermediul site-ului nostru, vi se pot oferi opțiuni pentru a restricționa utilizarea datelor de către noi. Scopul nostru este să vă asigurăm un bun control asupra utilizării de către noi a datelor dvs. (inclusiv abilitatea de a renunța la primirea de e-mailuri de la noi, pe care o puteți face prin dezabonare utilizând legăturile furnizate în e-mailurile noastre).

 1. Dreptul de a bloca informaţii şi dreptul de a retrage informaţiile după ce le-aţi dat

Puteți restricționa utilizarea de către browserul dvs. de internet a cookie-urilor. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea 12.

Vă puteți retrage consimțământul pentru ca noi să vă folosim datele dvs. personale așa cum se specifică în secțiunea 5, în orice moment, contactându-ne folosind detaliile stabilite în secțiunea 2 și vom șterge datele dvs. din sistemele noastre. Cu toate acestea, vă rugăm să luaţi la cunoștinţă că acest lucru poate bloca vânzarea şi livrarea produselor noastre către dumneavoastră.

 1. Cum puteţi avea acces la date?

Aveți dreptul legal de a solicita o copie a oricăror date personale deținute de noi (în cazul în care aceste date sunt deținute). Contactați-ne pentru mai multe detalii folosind detaliile de contact de mai sus (secțiunea 2).

 1. Ce module cookie utilizăm şi pentru ce?

Un cookie este un mic fișier text stocat pe computer. Cookie-urile conţin informații utilizate pentru a asigura funcţionalitatea site-urilor. Puteți controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții.

Site-ul nostru poate plasa și accesa anumite cookie-uri primare pe computerul sau pe dispozitivul dvs. Toate cookie-urile utilizate de către și pe site-ul nostru sunt utilizate în conformitate cu Legea cookie-urilor. Cookie-urile primare sunt cele plasate direct de noi și sunt utilizate numai de noi. Utilizăm cookie-uri pentru a facilita și a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru și pentru a furniza și a ne îmbunătăți produsele şi / sau serviciile. Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a se asigura că intimitatea dvs. este protejată și respectată în orice moment.

Utilizând Site-ul nostru, este posibil să primiți și anumite cookie-uri terțe pe computerul sau pe dispozitivul dvs. Cookie-urile terțe sunt cele plasate de site-uri, servicii și / sau alte părți decât noi; aceste cookie-uri nu colectează informații personale.

Anumite caracteristici ale site-ului nostru depind de funcționarea modulelor cookie. Legea Cookie-urilor consideră că aceste cookie-uri sunt „strict necesare”. La prima vizită pe site-ul nostru vi se va afișa o casetă de dialog prin care vă informăm asupra utilizării modulelor cookie. Puteți, dacă doriți, să blocaţi plasarea cookie-urilor modificând setările browser-ului Dvs.; cu toate acestea, anumite caracteristici ale Site-ului nostru pot să nu funcționeze pe deplin sau conform destinației.

Site-ul nostru utilizează serviciile de analiză furnizate de Google Analytics. Analiza site-ului se referă la un set de instrumente utilizate pentru colectarea și analizarea statisticilor de utilizare, care ne permit să înțelegem mai bine modul în care utilizatorii utilizează Site-ul nostru. Aceasta, la rândul său, ne permite să îmbunătățim Site-ul nostru și serviciile oferite prin acesta.

Serviciile de analiză utilizate de Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a strânge informațiile necesare. Câteva dintre aceste cookie-uri pot fi plasate imediat atunci când vizitați pentru prima oară site-ul nostru și este posibil ca noi să nu putem obține consimțământul dvs. prealabil. Puteți să eliminați aceste cookie-uri și să împiedicați utilizarea viitoare a acestora, urmând pașii expuși mai jos:

 • Puteți alege să activați sau să dezactivați modulele cookie în browserul dvs. de internet. Cele mai multe browsere de internet vă permit, de asemenea, să alegeți dacă doriți să dezactivați toate modulele cookie sau numai cookie-urile terță parte. Implicit, majoritatea browserelor de internet acceptă modulele cookie, dar această setare poate fi modificată. Pentru mai multe detalii, consultați meniul de ajutor din browserul dvs. de internet sau documentația livrată împreună cu dispozitivul.
 • Puteți alege să ștergeți cookie-urile în orice moment, însă este posibil să pierdeți orice informație care vă permite să accesați site-ul nostru mai rapid și mai eficient, inclusiv, dar fără a se limita la, setările de conectare și personalizare.
 • Este recomandat să păstrați actualizarea browserului dvs. de sistem și a sistemului de operare și să consultați ajutorul și îndrumările oferite de dezvoltatorul browserului dvs. de internet și producătorului computerului sau dispozitivului dvs. dacă nu sunteți sigur cum să ajustaţi parametrii de confidențialitate.
 1. Rezumatul drepturilor dvs. în cadrul GDPR

Potrivit Regulamentului General de Protecţie a Datelor Personale, aveți:

 • dreptul de a solicita accesul, ștergerea sau corectarea datelor dvs. personale deținute de noi;
 • dreptul de a depune plângere la o autoritate de supraveghere;
 • dreptul de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor;
 • dreptul de a limita procesarea;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale;
 • drepturi în ceea ce privește luarea de decizii și profilarea automată (a se vedea secțiunea 13 de mai jos).

Pentru a aplica oricare dintre drepturile menționate anterior sau dacă aveți alte întrebări legate de site-ul nostru sau de politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați utilizând detaliile stabilite în secțiunea 2 de mai sus.

 1. Automatizarea procesului decizional și a profilării

Compania noastră nu utilizează date cu caracter personal în scopul luării automate a deciziilor sau creare de profiluri.

 1. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Putem schimba această Politică de confidențialitate din când în când sau după cum este necesar conform legii. Orice modificări vor fi afișate imediat pe site-ul nostru și vom considera că ați acceptat termenii politicii de confidențialitate la prima utilizare a site-ului nostru în urma modificărilor. Vă recomandăm să verificați în mod regulat această pagină pentru a vă ține la curent cu orice modificări.

Ultima modificare a acestei Politici a fost făcută pe 19 decembrie 2019.