Abonament 4 şedinţe electrostimulare – Electrostimularea rămâne în continuare una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai fermă, musculatură tonifiată, cele mai bune rezultate în tratamentul anticelulitic și remodelare corporală.

Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acţionează asupra musculaturii cu o frecvenţă și intensitate adecvată pentru a genera o mișcare vibratorie a mușchilor, astfel arzând calorii și grăsimi aflate în exces în organism. Masajul cu electrostimulare este o formă pasivă de slăbit, datorită căreia  nu va mai trebui să faci aerobic sau fitness. Rezultatul este o mai bună circulaţie sanguină și limfatică cât și refacerea elasticităţii pielii. 

 Electrostimulare – rezultate și beneficii: 

  • Accelerarea circulaţiei sangvine
  • Creșterea ratei metabolice
  • Mărirea capacităţii de absorbţie a nutrienţilor de către piele
  • Îmbunătăţirea circulaţiei periferice
  • Eliminarea celulitei și a aspectului de coajă de portocală
  • Eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine
  • Accelerarea sintetizării de colagen și elastină
  • Echilibrarea tranzitului intestinal

Electrostimulare – excelentă în tratamentele de remodelare corporală

Electrostimularea poate fi, pentru un maxim de efect, îmbinată cu terapie infraroșu, cu împachetări cu creme de termosudaţie, anticelulitice sau alte creme cu acţiune asupra imperfecţiunilor estetice.

Efectul curentului electric asupra muşchilor a fost descoperit în 1791, dar a fost perfecţionat în secolele 19 şi 20. În prezent, procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, de aceea efectele şedinţelor sunt vizibile imediat. Muşchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat.

Procedura de electrostimulare presupune aplicarea pe corp a unor electrozi care se ataşează cu benzi elastice. Se stabileşte programul dorit: de slăbit standard (anticelulită, tonifiere, definire musculară), slăbit localizat (abdominal, şolduri/fund/coapse), de tonifiere, de drenaj limfatic, de ridicare sâni sau de relaxare. În timpul şedintei, contracţiile se simt concomitent pe toate perechile de electrozi, nu doar secvenţial.