Cherry Peel Cell Biologique

Acasa/Peeling/Cherry Peel Cell Biologique

Cherry Peel Cell Biologique

200,00 lei

Este un peeling organic din pulpă de cireşe şi seminţe de struguri care ajută la minimizarea ridurilor fine, îndepărtează toxinele, luminează tenul, reduce petele pigmentare, uniformizează porii şi cicatricile post acneice.

Categorie:

Cherry Peel Cell Biologique

Cherry Peel Cell Biologique – este un peeling organic din pulpă de cireşe şi seminţe de struguri care ajută la minimizarea ridurilor fine, îndepărtează toxinele, luminează tenul, reduce petele pigmentare, uniformizează porii şi cicatricile post acneice.

În ultimele decenii, la nivel mondial, a crescut interesul pentru procedurile estetice non-invazive în ceea ce priveşte îngrijirea tenului. Efectuarea unor astfel de intervenţii determină o îmbunătăţire vizibilă a texturii pielii.

Peelingul chimic este o procedură estetică non-invazivă, ce constă în îndepărtarea straturilor de celule moarte de la suprafaţa pielii (exfoliere) şi stimularea producerii de noi celule (regenerare celulară), având drept scop îmbunătăţirea aspectului pielii. Peelingul chimic determină netezirea şi uniformizarea pielii, fiind un tratament nedureros şi cu rezultate vizibile într-un timp scurt, ce poate fi realizat în egală măsură atât de femei, cât şi de bărbaţi.

Este de menţionat faptul că producerea şi reînnoirea celulelor încetineşte pe măsură ce îmbătrânim:

  • 28 de zile pentru adulţi cu vârste între 25- 40 de ani,
  • 45-60 de zile pentru adulţi cu vârste între 40 şi 50 de ani,
  • iar după 50 de ani, regenerarea durează până la 90 de zile.

Pe măsură ce acest proces încetineşte, celulele moarte se acumulează la suprafaţa pielii şi provoacă apariţia petelor, decolorarea pigmentului, riduri fine dar şi pliuri mai adânci.

Peelingul chimic

Peelingul chimic grăbeşte acest proces de reînnoire a celulelor şi ajută la decongestionarea porilor, îndepărtează celulele care conţin melanină (pete pigmentare), ajută la hidratarea pielii şi maximizează beneficiile produselor folosite în timpul unui tratament la salon sau în rutină zilnică de îngrijire acasă.

Deoarece după aplicarea peelingului chimic pielea este mai sensibilă la lumină, se recomandă realizarea acestei proceduri de înfrumuseţare în sezonul mai puţin însorit, adică în perioada octombrie – martie.

Peelingul chimic soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, dar şi pe cele cauzate de expunerea excesivă la soare, îmbătrânire sau factori ereditari. În plus, diminuează pistruii şi intensitatea petelor solare, dar şi a celor pigmentare.

Poate eşti interesat de…

Go to Top