Îndepărtare tatuaj cosmetic SOLUŢIE CHIMICĂ

Acasa/Îndepărtare tatuaj cosmetic şi corporal/Îndepărtare tatuaj cosmetic SOLUŢIE CHIMICĂ

Îndepărtare tatuaj cosmetic SOLUŢIE CHIMICĂ

Preţ variabil

Această tehnică non-laser constă într-un proces de extracţie chimică a pigmentului din piele. La contactul soluţiei cu pigmenţii, aceştia sunt atraşi şi asimilaţi în soluţie. Amestecul rezultat este mai apoi respins de către piele, ceea ce face ca tatuajul să se estompeze. Numărul de şedinţe necesar pentru îndepărtare depinde de vechimea tatuajului şi pigmenţii folosiţi.

Îndepărtare tatuaj cosmetic SOLUŢIE CHIMICĂ

Îndepărtare tatuaj cosmetic SOLUŢIE CHIMICĂ – această tehnică non-laser constă într-un proces de extracţie chimică a pigmentului din piele. La contactul soluţiei cu pigmenţii, aceştia sunt atraşi şi asimilaţi în soluţie. Amestecul rezultat este mai apoi respins de către piele, ceea ce face ca tatuajul să se estompeze. Numărul de şedinţe necesar pentru îndepărtare depinde de vechimea tatuajului şi pigmenţii folosiţi.

Tatuajele sunt o modalitate de a ne exprima identitatea. Arată bine, ne pot creşte stima de sine sau întări anumite convingeri personale. Însă pot exista multe motive pentru care cineva îşi poate dori îndepărtarea unui tatuaj. Soluţii există şi sunt pe mâna specialiştilor.

Cât de eficientă este metoda de îndepărtare a tatuajelor depinde de anumiţi factori: culoarea pielii, culoarea şi dimensiunea tatuajului, pigmentul folosit la tatuare sau locul în care este facut tatuajul.

 

Poate eşti interesat de…

Go to Top