Masaj facial SPA

Acasa/Rejuvenare facială/Masaj facial SPA

Masaj facial SPA

100,00 lei

Masajul facial este un tratament ce ajută la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii, dar şi a încetinirii procesului de îmbătrânire. Masajul cu pietre are rolul de a echilibra nivelul de energie şi a-ţi ridica starea de spirit. De asemenea, un astfel de ritual ajută la relaxarea musculaturii feţei şi gâtului, promovând elasticitatea pielii şi fermitatea acesteia.

Categorie:

Masaj facial gem stone

Masaj facial gem stone-Masajul facial este un tratament ce ajută la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii, dar şi a încetinirii procesului de îmbătrânire. Masajul cu pietre are rolul de a echilibra nivelul de energie şi a-ţi ridica starea de spirit. De asemenea, un astfel de ritual ajută la relaxarea musculaturii feţei şi gâtului, promovând elasticitatea pielii şi fermitatea acesteia.

Combinând tehnologia de ultimă generaţie cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale, JO & JULZZ Clinique oferă terapii personalizate, non invazive, pentru faţă şi corp, efectuate de o echipă de specialişti într-un ambient relaxant şi primitor. Aici suntem atente la nevoile tale, pentru că ne pasă şi ştim cât este de important să obţii rezultate rapid.

Utilizăm laserul diodă 808 NM, cea mai rapidă metodă de epilare definitivă, iar pentru remodelarea corporală oferim tehnologia HimFu, având acelaşi obiectiv ca şi liposucţia chirurgicală. Printre brandurile folosite la noi în clinica enumerăm Bruno Vassari, Cell Biologique, Nouveau Contour, Finishing Touches, Phi Brows, Yumi Lashes & Brows, Lucas Cosmetics. Am vrut doar ce-i mai bun pentru tenul tău, genele şi sprâncenele tale!

De aceea garantăm efecte imediate la toate serviciile noastre.

Go to Top