Micropigmentare powder aspect sprâncene fardate

Acasa/Dermopigmentare cosmetică/Micropigmentare powder aspect sprâncene fardate

Micropigmentare powder aspect sprâncene fardate

900,00 lei

Este o tehnică aerată prin care se introduce pigment gradual, codiţele şi corpul sprâncenelor vor fi mai închise iar rezultatul va fi unul de sprânceană fardată.

Micropigmentare powder aspect sprâncene fardate

Micropigmentare powder aspect sprâncene fardate este o tehnică aerată prin care se introduce pigment gradual, codiţele şi corpul sprâncenelor vor fi mai închise iar rezultatul va fi unul de sprânceană fardată.

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o formă de machiaj semipermanent prin care se introduc pigmenţi hipoalergenici în stratul dermic al pielii cu ajutorul unui aparat digital şi al unor ace fine. Asftel, forma sprâncenelor, ochilor şi a buzelor este îmbunătăţită. Acest procedeu este diferit de un tatuaj deoarece se lucrează la suprafaţa pielii şi nu este permanent. Nu se folosesc pigmenţi pentru tatuaje corporale, ci pigmenţi special creaţi pentru micropigmentare iar aparatul este unul digital, cu setări specifice pentru fiecare zonă.

PROCEDURILE DE MICROPIGMENTARE

Procedurile de micropigmentare pot varia de la un efect natural de sprâncene fir cu fir până la un aspect de sprânceană machiată, foarte bine conturată. Machiajul semipermanent la pleoape poate creea un efect de smokey eyes sau doar contura ochii dând genelor mai mult volum. Buzele se pot defini cu ajutorul micropigmentarii în cazul în care şi-au pierdut conturul şi culoarea naturală.

Terapii personalizate, non invazive

Combinând tehnologia de ultimă generaţie cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale, JO & JULZZ Clinique oferă terapii personalizate, non invazive, pentru faţă şi corp, efectuate de o echipă de specialişti într-un ambient relaxant şi primitor. Aici suntem atente la nevoile tale, pentru că ne pasă şi ştim cât este de important să obţii rezultate rapid.

Branduri

Printre brandurile folosite la noi în clinica enumerăm Bruno Vassari, Cell Biologique, Nouveau Contour, Finishing Touches, Phi Brows, Yumi Lashes & Brows, Lucas Cosmetics. Am vrut doar ce-i mai bun pentru tenul tău, genele şi sprâncenele tale!

De aceea garantăm efecte imediate la toate serviciile noastre.

Poate eşti interesat de…

Go to Top