Micropigmentare sprâncene fir cu fir

Acasa/Dermopigmentare cosmetică/Micropigmentare sprâncene fir cu fir

Micropigmentare sprâncene fir cu fir

900,00 lei

Această tehnică se realizează cu aparatul IQ Intelligent de la Nouveau Contour şi ace nano, firele fiind realizate foarte precis. Rezultatul durează mai mult decât la tehnica microblading şi se recomandă o împrospătare a culorii după aproximativ 1 an şi jumătate.

 

Micropigmentare sprâncene fir cu fir se realizează cu aparatul IQ Intelligent de la Nouveau Contour şi ace nano, firele fiind realizate foarte precis. Rezultatul durează mai mult decât la tehnica microblading şi se recomandă o împrospătare a culorii după aproximativ 1 an şi jumătate.

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o formă de machiaj semipermanent prin care se introduc pigmenţi hipoalergenici în stratul dermic al pielii cu ajutorul unui aparat digital şi al unor ace fine. Asftel, forma sprâncenelor, ochilor şi a buzelor este îmbunătăţită. Acest procedeu este diferit de un tatuaj deoarece se lucrează la suprafaţa pielii şi nu este permanent. Nu se folosesc pigmenţi pentru tatuaje corporale, ci pigmenţi special creaţi pentru micropigmentare iar aparatul este unul digital, cu setări specifice pentru fiecare zonă.

PROCEDURILE DE MICROPIGMENTARE
Procedurile de micropigmentare pot varia de la un efect natural de sprâncene fir cu fir până la un aspect de sprânceană machiată, foarte bine conturată. Machiajul semipermanent la pleoape poate creea un efect de smokey eyes sau doar contura ochii dând genelor mai mult volum. Buzele se pot defini cu ajutorul micropigmentarii în cazul în care şi-au pierdut conturul şi culoarea naturală.

Terapii personalizate, non invazive

Combinând tehnologia de ultimă generaţie cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale, JO & JULZZ Clinique oferă terapii personalizate, non invazive, pentru faţă şi corp, efectuate de o echipă de specialişti într-un ambient relaxant şi primitor. Aici suntem atente la nevoile tale, pentru că ne pasă şi ştim cât este de important să obţii rezultate rapid.

Branduri

Printre brandurile folosite la noi în clinica enumerăm Bruno Vassari, Cell Biologique, Nouveau Contour, Finishing Touches, Phi Brows, Yumi Lashes & Brows, Lucas Cosmetics. Am vrut doar ce-i mai bun pentru tenul tău, genele şi sprâncenele tale!

De aceea garantăm efecte imediate la toate serviciile noastre.

Poate eşti interesat de…

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top