Retuş/întreţinere anuală sprâncene

Acasa/Dermopigmentare cosmetică/Retuş/întreţinere anuală sprâncene

Retuş/întreţinere anuală sprâncene

Preţ variabil

La fiecare procedură de micropigmentare se include un retuş gratuit, dar este foarte important să se realizeze până în maxim 3 luni, pentru a fixa culoarea pigmentului şi a perfecţiona forma dorită. La un an după aceste 2 sesiuni, se recomandă împrospătarea micropigmentării după aceeaşi formă sau cu schimbări minore.

Retuş/întreţinere anuală sprâncene

Retuş/întreţinere anuală sprâncene-la fiecare procedură de micropigmentare se include un retuş gratuit, dar este foarte important să se realizeze până în maxim 3 luni, pentru a fixa culoarea pigmentului şi a perfecţiona forma dorită. La un an după aceste 2 sesiuni, se recomandă împrospătarea micropigmentării după aceeaşi formă sau cu schimbări minore.

Terapii personalizate, non invazive

Combinând tehnologia de ultimă generaţie cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale, JO & JULZZ Clinique oferă terapii personalizate, non invazive, pentru faţă şi corp, efectuate de o echipă de specialişti într-un ambient relaxant şi primitor. Aici suntem atente la nevoile tale, pentru că ne pasă şi ştim cât este de important să obţii rezultate rapid.

Branduri

Printre brandurile folosite la noi în clinica enumerăm Bruno Vassari, Cell Biologique, Nouveau Contour, Finishing Touches, Phi Brows, Yumi Lashes & Brows, Lucas Cosmetics. Am vrut doar ce-i mai bun pentru tenul tău, genele şi sprâncenele tale!

De aceea garantăm efecte imediate la toate serviciile noastre.

Poate eşti interesat de…

Go to Top